Welkom op de website van Popkoor Escolum! 

Wij zijn een groot gemengd koor uit Elsloo bestaande uit ongeveer 60 leden van alle leeftijden. We staan onder leiding van onze dirigent Mischa Hendriks en worden begeleid door een uniek combo van semiprofessionele muzikanten.

We zingen hoofdzakelijk popmuziek. Bij Escolum proberen we buiten de lijntjes te denken: Zowel bij het uitzoeken van onze nieuwe nummers als tijdens het vormgeven van onze arrangementen. Dit heeft geleid tot een zeer gevarieerd repertoire van disco tot symfonische rock, en van soul tot klassiek.

Ben jij een man (tenor of bas) of vrouw (alt, mezzo sopraan of sopraan) onder de 55 jaar met enige zangervaring en lijkt het je leuk om te zingen in een gezellige en gemotiveerde groep? Neem dan eens een kijkje op deze website (check even onze werkwijze onder het kopje ‘over ons’). Daarnaast ben je van harte welkom om tijdens onze repetitie de sfeer te komen proeven en kennis met ons te maken. We repeteren wekelijks op dinsdagavond van 20:15 tot 22:15 in de kelder van het Maaslandcentrum (m.u.v. schoolvakanties). Laat bij interesse een reactie achter via ons contactformulier, dan nemen wij spoedig contact met je op!

Wil je niet zingen, maar ons horen zingen? Neem ook bij interesse in een optreden contact op via ons contactformulier of met onze coördinator Danielle Goossens.