Valerie van Hooren

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Valerie, ik ben getrouwd en heb twee zoontjes. Van jongs af aan ben ik al bezig met muziek. Sinds 2012 zing ik als sopraan bij Escolum, wel als hobby maar met genoeg uitdaging. Mijn andere hobby’s zijn cosplay bij de steam fantasy crew, ik lees graag en ik maak zeep in mijn eigen praktijk.
Voor mij voelt Escolum als een grote aangenomen familie. Veel fijne koorleden, en waardevolle vriendschappen zijn ontwikkeld in de loop van de jaren. Toen een paar jaar geleden een plek kwam in de activiteitencommissie meldde ik mij graag aan. Samen met de andere leden van deze commissie organiseren we diverse activiteiten en plannen we leuke workshops. Ik vind het een leuke uitdaging om nu ook als bestuurslid mijn steentje te mogen bijdragen. Naast het organiseren van activiteiten, zal ik vanuit het bestuur nu ook contactpersoon zijn voor het regelen van optredens.