Popkoor Escolum: Wie zijn wij?

Popkoor Escolum is een groot en gezellig gemengd koor uit Elsloo, Zuid-Limburg.

Onder leiding van dirigent Mischa Hendriks en met ons topcombo zingen we samen de sterren van de hemel. Van klassiek tot pop en van rock tot musical, we draaien er niet voor terug en denken graag buiten de lijntjes. De arrangementen worden door onze dirigent Mischa zelf geschreven.

Onze leden, zo’n 50 stuks, zijn verdeeld over sopranen, mezzosopranen, alten, tenoren en bassen. Samen maken we van elke repetitie of uitvoering een muzikaal feestje.

Waarom Escolum?

  • We zingen niet alleen, als popkoor beleven we muziek met passie en plezier
  • We treden regelmatig op, van concerten tot bruiloften en kerstvieringen, door heel Limburg
  • We gaan af en toe op concertreizen naar het buitenland
  • We durven anders te zijn en organiseren ook eigen concerten en activiteiten
  • We zijn al ruim 50 jaar een gezellige groep waar je je meteen thuis voelt

Kom zingen met ons!

Ben je klaar om te knallen met je stem en deel uit te maken van onze muzikale familie? Kom dan langs op een repetitie! We zingen elke dinsdag van 20:15u tot 22:15u in de Kelder van het Maaslandcentrum te Elsloo.

Meer info en aanmelden voor een proefrepetitie via info@escolum.nl.

Zelf geen gouden keel en toch genieten van ons?

We delen onze passie voor muziek graag met anderen. Huur ons in voor jouw bruiloft, mis, feest of andere gelegenheid. Informeer naar de mogelijkheden voor een optreden via uitvoeringen@escolum.nl

Popkoor Escolum: waar passie en plezier voor zingen samenkomen!

Natuurlijk dragen wij ook zorg voor de continuiteit van ons koor. Daarom hebben we ook een jongerenkoor, Popkoor The Young Ones. Hier kunnen kinderen vanaf 9 jaar al aan hun zangtalent werken, om vervolgens vanaf 18-jarige leeftijd door te stromen naar Popkoor Escolum. Bent u of kent u een kind dat interesse heeft, kijk dan vooral eens op de pagina van The Young Ones.


Locatiegegevens repetitieruimte popkoor Escolum in Elsloo, Limburg

Je vind de kelder van het Maaslandcentrum aan de linker achterkant. Als je voor de hoofdingang staat, loop naar links de parkeerplaats op. Hier zie je een deur en daarachter een trap naar beneden.