Reünie en verhalen vertellen Popkoor Escolum

Tijdens het jubileumjaar van Popkoor Escolum zijn er allerlei activiteiten. Op 11 maart 2023 vindt de reünie van Popkoor Escolum plaats onder de titel ”verhalen vertellen”. De reünie is bedoeld voor alle leden en oud-leden en heeft plaats in het Maaslandcentrum te Elsloo. Iedereen heeft zo zijn eigen ervaringen, herinneringen en anekdotes of gekke dingen meegemaakt in zijn of haar Escolum tijd. Heel leuk om die verhalen er weer bij te halen en met elkaar te delen. 

Op 11 maart zal tevens de tentoonstelling Escolum 50 jaar in beeld worden geopend. Via de digitale weg kunnen jullie dan kennis nemen van 50 jaar historie. We proberen zoveel als mogelijk mensen rechtstreeks te benaderen via andere media zoals onder andere facebook. Mocht je iemand kennen die niet op de hoogte is dan voel je vrij om hem of haar hierop te attenderen.

We maken er in ieder geval een ouderwetse, gezellige “Escolum avond” van. Doe je mee? Laat het dan even weten door een mail te sturen naar:escolum50jaar@ziggo.nl voor 1 maart 2023!

Via de mail ontvang je dan ook de detailinformatie over de avond. Tot 11 maart!!!! Tot slot wijzen we je op onze grote jubileum show welke op 15 april plaatsheeft. Hou er rekening mee “vol is vol !”